Foto: Herman Zandhuis

Op zaterdag 12 september gaat de dames eredivisie weer van start! Een dag later, op zondag, begint de competitie voor H.V. Borhave dames 1. Zij zullen spelen tegen streekgenoot D.S.V.D uit Deurningen.

Transferupdate
Er is niet stilgezeten in de zomer, H.V. Borhave heeft zich mogen versterken met maar liefst vijf nieuwe speelsters! Veerle Heebing kwam over van de jeugd van VOC/Amsterdam, Noah Timmermans verruilde D.S.V.D. voor de ploeg uit Borne en Maron Scheepers kwam over van het Duitse VFL Oldenburg. Keeperstalent Lieke van de Linde kwam over van Voorwaarts en keepster Lynn Kosterink keerde terug op het oude nest.

Cynthia Snippert kampt nog met een blessure en zal komend seizoen de rol van team manager op zich nemen. Liza Falkmann (H.V. Bentelo) en Eslie Wissink (De Tukkers) hebben in de zomerstop H.V. Borhave verlaten. Riëlle Screever maakt komend seizoen gebruik van haar dubbele speelrecht. Riëlle Screever komt ook uit voor H.V. Bentelo.

D.S.V.D. heeft zich mogen versterken met Ugne Slavenaite, de speelster uit Litouwen kwam over uit het tweede damesteam van H.V. Borhave. Sanne Haarbrink begint, na een jaar gestopt te zijn, weer met keepen bij de ploeg uit Deurningen. Helaas is zij tijdens de voorbereiding geblesseerd geraakt en komt nu dus niet in actie. Ook Ciska van Vessem is een nieuwe keepster. Zij komt over van H.V. Lettele. Jisse Hof is vanuit het tweede damesteam geselecteerd voor de selectie van dames 1.

Nieuw aan het roer bij D.S.V.D. is het trainersduo Arjan Averink en Olga Assink. Beide zijn afkomstig van de Tukkers Albergen.

Pipy Wolfs (VOC/Amsterdam), Marit Winkels (PCA/Kwiek) en Danique Trooster (Werder Bremen) hebben D.S.V.D. afgelopen zomer verlaten.

Kaartverkoop
Gezien de COVID-19 richtlijnen van de gemeente Borne mogen wij maar een beperkt aantal toeschouwers toelaten. Om die reden heeft H.V. Borhave ervoor gekozen om de losse verkoop online te doen. Op deze manier geeft zij iedereen een eerlijke kans om een kaartje te kunnen bemachtigen. Aanstaande donderdag 10 september om 20:00 uur zullen de kaarten via deze link te bestellen zijn.

Er is geen losse kaartverkoop aan de deur, zonder ticket naar de hal komen heeft dus geen zin!

Seizoenkaarthouders
Rechthebbenden van seizoenkaarten ontvangen komende dagen informatie vanuit de sponsorcommissie omtrent de verdeling van seizoenkaarten.

COVID-19 richtlijnen
Komende week zal er meer supporters informatie komen omtrent de richtlijnen. Dit zal gecommuniceerd worden via onze site en sociale media.

Livestream
Aangezien wij maar een beperkt aantal supporters mogen ontvangen, wordt er een livestream opgezet. Deze livestream is te volgen via de Facebook pagina van H.V. Borhave. De regionale omroep RTV Oost zal aanwezig zijn voor reportage. Deze reportage is op een later moment te bekijken.