Foto: Herman Zandhuis

Het is al een tijdje geleden dat we elkaar gezien of gesproken hebben. Het zal helaas door de corona ook nog even gaan duren. Hoe het nu verder moet met de laatste wedstrijden van dit seizoen is op dit moment nog niet bekend. We verwachten dat dit niet meer ingehaald gaat worden maar dit is nog niet zeker. Erg jammer om zo een seizoen te moeten afsluiten. Ook het beach seizoen is allemaal erg onzeker geworden. Zodra er nieuws hierover is horen jullie dit via social media of onze website. Maar het belangrijkste is dat we allemaal gezond blijven.

Achter de schermen zijn we druk bezig om de teamindeling voor het volgende seizoen 2020-2021 te maken. Dit is voor ons altijd een lastig karweitje. Dit proberen we zo zorgvuldig mogelijk te doen. Via Microsoft teams hebben we diverse meetings online met elkaar gehad. Zowel met de coaches/trainers van de verschillende teams als ook op bestuursniveau hebben we verschillende keren vergaderd. Iedereen heeft zijn of haar zegje kunnen doen. We zijn niet over 1 nacht ijs gegaan. Het is ons weer gelukt. We moeten dit al zo vroeg indelen omdat het NHV graag voor 1 april de teamopgave voor het volgende seizoen binnen wil hebben. De nieuwe teamopgave gaat in na de zomervakantie 2020 en telt voor het seizoen 2020-2021.

We kunnen op dit moment nog niet zoveel zeggen over de indeling van de jongens. We zijn nog druk in gesprek hierover. We zijn helaas afhankelijk van berichten van andere partijen. We hopen dit z.s.m. met jullie te kunnen delen.

We hopen dat een ieder zich kan vinden in de teamindeling. Een nieuw/ander team kan ook weer kansen bieden. Mocht het zijn dat je het er absoluut niet mee eens bent neem dan contact op met 1 van onze jeugdcoördinatoren (Petra Stapelberg of Chantal Berlauwt).

Met vriendelijke groeten,

Jeugdbestuur H.V. Borhave