Beste leden, ouders en/of verzorgers,

Inmiddels alweer de derde infobrief die wij, helaas door de omstandigheden waarin we met z’n allen zitten, aan u toesturen.
Ik hoef u niet de maatregelen te vertellen, die ondervinden we met z’n allen dagelijks. Laten we hopen dat de lock-down z’n langste tijd heeft gehad en we weer voorzichtig kunnen denken om terug te gaan naar het gewone “normaal” zoals we dat hadden.
De lopende competities zullen niet meer hervat worden, hetgeen het NHV al heeft aangegeven. Er zal geen promotie en/of degradatie plaatsvinden.
Vanuit het NHV komen inmiddels ook de eerste berichten weer binnen aangaande competitie, alternatieven en trainingsvormen die we zouden kunnen doen.

We leven in een moeilijke tijd, en eenieder zal hierin zijn gedachten, frustraties of meer hebben, maar wat we wel ervaren is dat we met z’n allen eraan moeten werken dit virus te verslaan.
Ik begrijp dat het makkelijk is om hier te zeggen van laten we ons aan de maatregelen houden, geen contacten, geen sport, niet uitgaan of wat we verder missen.

Echter zit hier wel een kern van waarheid in. We zullen het samen moeten doen. Ook binnen onze vereniging. Want hoe gaan we om deze regels, wat kunnen we doen, want iedereen wil denk ik maar een ding, nl. trainen en elkaar zien. Zoals gezegd is het NHV ook begonnen te bekijken wat we nog kunnen doen, om het verlies van de competitie om te zitten in alternatieven vormen van handbal. Hierover is wekelijks contact, waarbij je moet denken aan alternatieve toernooien, Beach handbal etc. en kan het ook zijn dat e.e.a. hierdoor langer doorloopt in tijd richting zomervakantieperiode.

Daarnaast is er binnen de vereniging gestart met het opzetten van trainingen (op veilige manier) voor in eerste instantie de jeugdteams. In welke vorm, aantal spelers/sters tegelijkertijd, welke dagen etc is men nu aan het uitwerken. Maar alles waarbij veiligheid voorop staat. Aangezien we nog niet weer in de zaal kunnen zal e.e.a. buiten georganiseerd moeten worden.
Kunt u, kunnen jullie hierin helpen?
Ja, dat kunt u, kunnen jullie zeker door straks weer deel te nemen aan trainingen.

Daarnaast is het van belang dat jullie ons blijven steunen als lid van de vereniging, en ik snap dat het soms moeilijk kan zijn. Maar we hebben jullie allemaal nodig. Ook de kosten voor de vereniging blijven doorgaan, sponsoren hebben het moeilijk, hetgeen ze ons ook laten weten.
Ik wil er bij u allen op aandringen, blijf bij ons en blijf lid, steun ons in deze moeilijke tijd waarin wij ook met handen gebonden zijn aan regels.

Daarnaast willen we aangeven dat wanneer uzelf door welke oorzaak ook in deze moeilijke tijd het lastig wordt om de contributie te voldoen, U contact op kunt nemen met onze penningmeester (penningmeester@borhave.nl) voor een persoonlijke oplossing.

Borhave zijn wij allen, alle leden en vrijwilligers maken het een vereniging. Niet de voorzitter of een bestuurslid of commissie; Nee, wij allen met elkaar zijn Borhave.
Laten we elkaar door deze moeilijke tijd loodsen, zodat we weer snel bij het moment zijn dat we weer kunnen handballen.

Beste allemaal, blijf gezond en let op elkaar!
Namens het Bestuur HV Borhave.