Arjan Mengerink
Foto: Herman Zandhuis

“Vorige week, werd ik getroffen door een hartinfarct. Ik ben inmiddels gedotterd en herstellende en knap al weer aardig op. Omdat dit voor de 2de keer in korte tijd was, dat mij dit overkwam, heb ik besloten om te stoppen als voorzitter bij Borhave. Dit was geen makkelijk besluit, na 8 jaar jeugdbestuur en 4 jaar voorzitter wordt de club een deel van je leven. Ik heb er veel plezier en vriendschap ontmoet!

Het was ook een moeilijk besluit, omdat ik weet dat er nu nog meer werk op minder mensen terecht komt. Het is erg lastig om voldoende vrijwilligers te krijgen, ook voor bestuursfuncties. Zoals gezegd stap ik eruit, met weemoed, maar blijf ik wel fan van de club en bezoek natuurlijk gewoon de sporthal.

 

Ik hoop dat er nieuwe mensen opstaan, die de club verder brengen, meld u aan, u krijgt er ook veel voor terug.Voorlopig helpen Freddy Legtenberg en Marcel Varenhorst het bestuur de komende periode door, wat ik zeer waardeer!

 

U allemaal bedankt voor de hulp en steun de afgelopen jaren en de vele blijken van belangstelling de afgelopen tijd.

 

Tot ziens.”

 

Arjan Mengerink