We mogen weer trainen

Afgelopen dinsdag is er opnieuw een persconferentie gehouden door het kabinet. In de afgelopen periode hebben we met z’n allen ons steentje bijgedragen om het aantal positief  geteste mensen te laten afnemen. In de landelijke ontwikkelingen is te zien dat het aantal positief geteste mensen aan het afnemen is.

Borhave heeft besloten dan vanaf a.s. maandag (23-11) alle teams weer mogen trainen volgens onderstaand trainingsrooster.

De komende periode blijven we de RIVM-maatregelen volgen en samen dragen we zorg voor een zo veilig mogelijke sportomgeving.
Wat inhoud dat iedereen 1,5 meter afstand houdt (buiten de training om), gebruik van een mondkapje in de sporthal, we regelmatig onze handen wassen, hoesten en niesen in onze elleboog.

Met nadruk willen we benoemen dat we alleen spelers en trainers in de zaal willen hebben die GEEN KLACHTEN hebben. Dus ben je verkouden, heb je keelpijn, hoofdpijn of diarree? BLIJF DAN THUIS!! En bescherm daarmee je team/ trainer.

Rest ons jullie te bedanken voor het geduld in deze lastige periode waarin sporten juist zo belangrijk is. Alleen samen krijgen we Corona onder controle! Samen houden we het besmettingscijfer zo laag mogelijk.

Blijf goed voor jezelf en elkaar zorgen, houd afstand en blijf gezond!