De zomervakantie is voorbij, dit betekent de start van een nieuw handbalseizoen. Hopelijk dit jaar een met minder beperkende maatregelen en wederom met veel handbalplezier. Volgende week (wk. 34) beginnen onze trainingen weer. De teamindeling heb je reeds ontvangen en het trainingsrooster 2021-2022 is ook klaar. Je kunt hem hier vinden.

Om het seizoen goed van start te kunnen is natuurlijk een goede voorbereiding belangrijk! Ben je nog op zoek naar nieuwe sportschoenen? Kom dan naar de Kievit Sport indooravond bij Sporthal ‘t Wooldrik op vrijdag 10 september van 18u tot 21u.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kievitsport-1.jpg

Kievit Sport neemt tijdens deze indooravond de nieuwste indoorschoenen en collectie accessoires voor je mee. Gedurende de avond krijg je gratis schoenadvies én 20% korting bij aankoop van een paar schoenen uit de nieuwste collectie. Daarnaast is er die avond een winactie, waarbij je je volledige aankoopbedrag terug kunt winnen!!!

Kievit Sport is een sportspeciaalzaak met veel kennis op het gebied van indoor en hardlopen. Het team dat langskomt bestaat uit enthousiaste loopanalisten en podotherapeuten van Voetencentrum Wender. Zij brengen veel kennis mee op het gebied van schoenen en de juiste sportuitrusting. Op deze avond krijg jij een gratis screening door een podotherapeut. Deze screening bestaat uit een voetdrukmeting en een videoanalyse. Zo kunnen de specialisten zien hoe jij beweegt. Naar aanleiding hiervan geeft de podotherapeut een advies mee, dat vervolgens door de schoenspecialist van Kievit Sport gebruikt wordt om samen tot de juiste schoen te komen. Comfortabel én met de juiste stabiliteit. Klik hier om je op te geven voor een screening en advies. Mocht dit niet lukken geen probleem dan ben je natuurlijk ook zo van harte welkom. Het kan zijn dat je dan wel even moet wachten.

Wij wensen jullie allemaal alvast veel succes met alle voorbereidingen. Veel plezier het komende jaar. En hopelijk tot snel in de sporthal!