0 0
Read Time:1 Minute, 33 Second

BBorhave DS1 - W.H.C. DS1, 20 - 27 (8 - 13)orhave weet er thuis geen moment een wedstrijd van te maken.
Borhave – SEW, een op papier gelijkwaardige wedstrijd in de dames eredivisie. Deze veronderstelling bleek vandaag geen moment te kloppen.
 De thuisploeg miste vandaag de voor winst noodzakelijke ingrediënten nauwkeurigheid, beleving en geluk, dus alles wat handbal mooi maakt. Daardoor was de ploeg geen moment in de wedstrijd.

Eerste helft
Vanaf het eerste fluitsignaal bleek de thuisploeg niet in staat echt druk op de tegenstander te zetten. Dit werd keurig uitgebuit door de speelsters van het West-Friese SEW, een echte traditievereniging uit de eredivisie.
Daar waar Borhave naliet te scoren, deden de gasten dit wel. Zo keek de thuisploeg na 7 minuten al tegen een 0-4 achterstand aan. Borhave trok bij tot 3-4 maar wist vervolgens niet de wedstrijd naar zich toe te trekken. Wederom liep SEW weg, nu naar 4-7. Nog één keer wisten de thuisspeelsters het gat te dichten tot 1 doelpunt op 6-7 maar opnieuw lukte het niet om langszij te komen. Borhave miste veel, waaronder alle strafworpen die in de eerste helft genomen mochten worden. In het verdere verloop van de eerste helft nam Westfriesland SEW afstand. De ruststand was 8-13, een terechte tussenstand.

Tweede helft geen verandering.
Ook in de tweede helft bleef de thuisploeg verkrampt spelen en veel te veel missen. Dit in tegenstelling tot SEW, die ploeg speelde degelijk en scoorde regelmatig waardoor het verschil gestaag opliep tot 10 doelpunten.
Pas in de laatste 10 minuten kon Borhave weer iets terug doen, maar dit was te laat.
Eindstand20-27. Voor Borhave een wedstrijd om snel te vergeten


Volgende week zaterdag speelt Borhave om 19.30 uur uit in Geleen tegen V&L
Volgende thuiswedstrijd: Zondag 6 november, tegenstander is dan Kwiek uit Raalte. De wedstrijd start om 13.00 uur in sporthal ’t Wooldrik in Borne

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %