0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second
Onlangs zijn er wijzigingen doorgevoerd in het bestuur van onze vereniging. Hieronder volgt een opsomming van de nieuwe samenstelling van het bestuur en de commissies die binnen Borhave actief zijn.
Hoofdbestuur: Arjan Mengerink (voorzitter), Marcel Varenhorst (penningmeester), Miep Blenke (secretaris)
Het hoofdbestuur wordt aangevuld met de voorzitters van de hieronder vermelde commissies. Het hoofdbestuur vergadert 1 keer per 6 weken.
Jeugdcommissie : Fons Lansink Rotgerink (voorzitter), jeugdbestuursleden: Angeline Gerrits, Christine Legtenberg, Natasja Kok, Ine Veltkamp en Linda Sonder.

De jeugdcommissie bespreekt alle zaken de jeugd aangaande, de acties, activiteiten en competitie aangelegenheden. De jeugdcommissie vergadert elke eerste dinsdag van de maand!

Technische commissie : Christine Legtenberg, Angeline Gerrits en Miep Blenke

De technische commissie gaat over de samenstelling van de teams en aanstelling van trainers en leiders.
Sponsorcommissie: Marco Buitelaar ( voorzitter), Miranda Hazewinkel, Cynthia Snippert en Petra Stapelberg.
De sponsorcommissie regelt alle contracten met sponsoren, de aanschaf van kleding en onderhoud de relatie met huidige en potentiële sponsoren.
Websitecommissie: Ilse Legtenberg & Okke Mengerink Onderhoud de website, de Facebook pagina en twitter. Berichten naar webmaster@borhave.nl zodat beiden de site actueel kunnen houden.

De commissies kunnen de activiteiten natuurlijk niet zonder ondersteuning van de kaderleden, jullie dus en de overige leden. Alvast bedankt voor jullie bijdrage!

Dit artikel is opgesteld en ingestuurd door:
Borhave voorzitter: Arjan Mengerink

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %