In het weekend van zaterdag 8 en zondag 9 september zal de Bornse Handbalvereniging Borhave voor de 6e keer weer haar Borhave “Albert Mulder” NK Kwalificatie Beachtoernooi houden voor het seizoen Beachtour 2019.

Een NK Kwalificatietoernooi is een toernooi dat deel uitmaakt van de Beach Handball Tour waar punten kunnen worden vergaard voor de Beach Handball Tour ranking ter kwalificatie voor het Nederlands Kampioenschap Beach Handball. De beginselen van Beachhandbal zijn Fair-play, creativiteit en ‘Go with the flow’. Om dit extra tot uitdrukking te brengen is er een extra Fair-playprijs per toernooi categorie te verdienen.

Op zaterdagochtend speelt de D-jeugd (meisjes) en op zaterdagmiddag de C-jeugd (jongens en meisjes). Zondagochtend de B-jeugd (meisjes) en zondagmiddag de A-jeugd (jongens en meisjes). Dit is een prachtig evenement om even met het gezin te gaan kijken, zeker gezien de hoge niveaus van deze handballer van o.a. H.V. Borhave, Olympia Hengelo, Klarenbeek, NEA uit Ouderkerk aan de Amstel, Tukkers Albergen, Combinatie Losser, The sand shakers uit Stein, Kwiek Hoogeveen, Voorwaarts Twello, Jahn II uit Stadskanaal, HVC uit Barger Compascuum en Achilles Apeldoorn.

We hopen op mooi weer, sportieve deelnemers en supergezellige dagen. Dus kom kijken naar deze aantrekkelijke beachsport op het Webton beachveld bij sporthal ’t Wooldrik aan de Bornerbroeksestraat in Borne. De toegang is gratis.