0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

Zo’n 50 leden bezochten de ALV van Borhave afgelopen maandagavond. Tijdens de jaarlijkse vergadering werd teruggekeken en vooruitgeblikt op het wel en wee van de club en de ontwikkeling naar een steeds beter presterend geheel.

De vereniging staat er goed voor: de hogere jeugdteams staan bijna allemaal 1ste of 2de in de competitie, zowel bij de jongens als de meisjes. Heren 1 staat bovenaan en Dames 2 staat verdienstelijk 2de. Dames 1 presteert momenteel boven verwachting en gaat voor een plek in de kampioenspoule. Naast de sportieve resultaten zijn ook de financiële resultaten rustgevend. Het sportcafé loopt goed en de eerste opbrengsten zijn daarvan inmiddels binnen. De ontwikkelingen binnen de jeugd en de sponsorcommissie werden toegelicht, evenals de voortgang binnen de technische commissie.

De jaarrekening 2016-2017 en de begroting voor het lopende seizoen werden goedgekeurd net als het nieuwe beleidsplan. Dat plan wordt rond de carnaval op de site geplaatst met de laatste aanpassingen en is dan van kracht voor de periode 2018-2022.

Het is natuurlijk niet allemaal rozengeur en manschijn. We moeten waken voor de samenhang in de club en voor de belasting van onze vrijwilligers. Er rusten veel lasten op weinig schouders. Ondersteuning is van harte welkom en de komende periode willen ook werk maken van een betere verdeling van de taken binnen de vereniging.

Er werden 3 jubilarissen geëerd: Carla Visser, Freddy Legtenberg en Marcel Varenhorst waren alledrie 40 jaar lid van H.V. Borhave. Hulde!
Al met al een goeie bijeenkomst en nu; Op naar de toekomst!

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %