#aanmelden

Beste supporter van Borhave,

Door de recente ontwikkelingen rondom het corona virus vraagt dit om een andere aanpak omtrent sponsoring. Wij doen daarom juist nu een beroep op u.

De jeugd van Borhave en daarmee de sportieve toekomst, heeft uw financiële steun/donaties hard nodig en daar hebben wij een plan voor bedacht: Borhave Supporters.

Borhave Supporters gaat bestaan uit alle familieleden, vrienden, kennissen en eenieder die onze club een warm hart toedraagt. U dus.
Juist nu hebben we uw steun hard nodig. En niet alleen bij de wedstrijden als supporter…

Lid worden van Borhave Supporters is gemakkelijk en helpt ons om de sportieve ambities van alle kinderen te realiseren. Denk hierbij aan trainingsmaterialen en de kosten die niet gedekt kunnen worden door contributie. Topsport ambities? Of juist het samen sportief bezig zijn vol- doende? Alles is mogelijk bij Borhave. Zo maken wij handbal en onze club toegankelijk voor alle jeugd. Maar er is misschien wel meer nodig. Heeft u een idee? Waar zou u uw gift graag verzilverd zien?

Wij waarderen uw enthousiasme, sympathie en gift voor Borhave. Daarom zult u als officiële Borhave Supporter een democratische stem krijgen in de besteding van de donaties.

Via onze website houden we u uiteraard op de hoogte van de voortgang en de bestedingen van de Borhave Supporters.

Borhave heeft er zin in. Achter de schermen wordt hard gewerkt om alles zo goed mogelijk te realiseren voor de jeugd en meer, zodat we het nieuwe seizoen met vertrouwen tegemoet kunnen zien. En we hopen op de warme support van u.

U kunt lid worden van de Borhave Supporters door een jaarlijkse financiële bijdrage van 100 euro.

Als dank ontvangt u twee seizoenkaarten en organiseren wij één keer per jaar een supportersavond.

U meldt zich toch ook aan? 

Met dank van ons allen,
Sponsorcommissie Borhave

[forminator_form id="9284"]