0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

Zoals jullie wellicht weten hebben we in 2013 een beleidsplan voor onze vereniging gemaakt; Het beleidsplan Borhave 2013 -2017. Een aantal doelen uit dat plan zijn gehaald en een aantal niet. De situatie rond Borhave is de afgelopen jaren  veranderd; de handbalsport heeft een enorme boost gekregen door o.a. de prestaties van het Nationale Team en natuurlijk is de promotie van ons Dames 1 naar de ere-divisie niet ongemerkt voorbij gegaan. Het NHV is afgelopen jaar met 1800 leden gegroeid en Borhave heeft 20 nieuwe leden in mogen schrijven. Ook jongens handbal is gegroeid en sponsoring heeft een belangrijker plaats ingenomen.

Hoe nu verder in deze nieuwe situatie? Tijd voor een update van ons beleidsplan!
We willen graag met leden, ouders en betrokkenen komen tot een nieuw beleidsplan; het beleidsplan Borhave 2018 – 2022 voor en door de vereniging. Dit willen we graag vormgeven door in een 2-tal sessies te kijken naar de huidige stand van zaken en een visie op de toekomst te ontwikkelen. We hebben een aantal leden (ook jeugdleden), ouders en betrokkenen speciaal uitgenodigd om hierover mee te denken en mee te werken. We denken dat zij iets toe kunnen voegen vanuit de verschillende achtergronden en belevingen bij handbal in het algemeen en Borhave in het bijzonder.

De eerste bijeenkomst is op 4 juli. De tweede bijeenkomst plannen we dan in september, waarna het nieuwe beleidsplan voorleggen aan de leden op de Algemene Ledenvergadering in november 2017.

Ben je niet uitgenodigd, maar wil je graag bijdragen aan het plan, laat het mij dan weten, dan mail ik je een uitnodiging.
Sportieve groeten van:

Arjan Mengerink

voorzitter@borhave.nl

 

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %