0 0
Read Time:1 Minute, 42 Second

Zondag 15 december:

Louis Degen heeft een keer aangegeven de jongens van de Heren C1 wel een wedstrijd te willen coachen. Na eerst een training te hebben gehad van Louis op 22 november jl. was hij op 1 december jl. beschikbaar en bereidt om de jongens tijdens een thuiswedstrijd te coachen.

We moesten spelen tegen Quintus HC1 uit Hengelo (Gld). De jongens begonnen de wedstrijd vol enthousiasme en stonden met de rust op 10-10. Na de rust kwam Quintus heel sterk uit de startblokken en waren ze de bovenliggende partij, waardoor we met 14-23 verloren.

Na de wedstrijd heeft Louis nog een kleine nabespreking gehouden, waar hij heeft aangegeven dat ze goed hadden gespeeld en zich danig hadden verweerd tegen de toch wel wat grotere jongens van Quintus. De jongens waren zeer enthousiast over het coachen van Louis. Oftewel was het voor herhaling vatbaar.

De jongens moesten dit even een aantal weken laten bezinken wat ze bij Louis hadden geleerd in de training en de wedstrijd. Vandaag, zondag 15 december, hadden we afgesproken dat we deze leerpunten zouden toepassen tijdens de wedstrijd, thuis tegen Reflex uit Varsseveld. We begonnen goed aan de wedstrijd, waardoor de score ook mooi gelijk op ging. Alleen Okke kreeg gelijk in het begin bij een ongelukkige botsing een tand van iemand in zijn hoofd, waardoor een wond ontstond. Na een kleine onderbreking heeft hij in de 2e helft gewoon weer meegespeeld. Met een kleine achterstand gingen we de rust in. De 2e helft gingen we goed van start, het spel gingen over en weer, waarna we toch tegen een achterstand op liepen van 5 doelpunten (12-17). In het laatste slotoffensief hadden onze jongens het er toch op gemunt om de overwinning binnen te slepen. Dit gepaard gaand met een aantal tijdstraffen aan weerszijden, schoten we in de laatste minuut de winnende treffer binnen, waardoor de 2 punten in Borne bleven met een eindstand van 20-19. De eerste, “zwaarbevochten” overwinning van onze jongens dit seizoen. Allemaal SUPER gedaan.

Jullie coaches, Carolien en André

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %