0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Vanmiddag zijn in de pauze van de wedstrijd tussen onze Dames 1 en Quitus-2 het best verkopende team en de best verkopende spelers van de Grote Club Actie in het zonnetje gezet door Borhave. Onze vereniging is erg afhankelijk van dit soort acties en als blijk van dank werden  de topverkopers daarvoor beloond:

Het best verkopende jeugdteam van Borhave was Borhave E1 (goed voor 107 verkochte loten):  zij hebben we een gratis maaltijd bij MacDonalds Almelo aangeboden gekregen.

Verder zijn er ook de jaarlijkse individuele beloningen voor de beste verkopers van de Grote Clubactie uitgedeeld. Dit jaar zijn op een gedeelde 3e plek geëindigd: Lieke Visser & Demie Nijenhuis (beide uit onze E1 en elk 17 loten verkocht). Op de tweede plaats Tess Lokotte (ook E1) met 20 verkochte loten. Danique Veenhoven (uit onze D3, vorig jaar nog nummer 2, nu nummer 1) verkocht 35 loten dit jaar en is daarmee de best verkopende lotenverkoop-ster (!) van seizoen 2013-2014.

Beste verkopers van de Grote Clubactie 2013
Borhave’s beste verkopers van de Grote Clubactie 2013 !!

Mede namens onze penningmeester: alle leden, groot en klein, hartelijk dank voor de genomen moeite om jullie in te zetten voor ons algemene club-belang! Zonder jullie inzet zou deze belangrijke inkomstenbron van Borhave niet mogelijk zijn. Allen heel erg bedankt hiervoor dus!

Speciale dank ook voor Natasja Kok die deze actie vanuit het jeugdbestuur gecoördineerd heeft!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %