Pubquiz Borhave 2020
0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second
Foto: Marlies Barink

Dit jaar bestaat onze handbalvereniging 50 jaar en dit vinden wij reden voor speciale feestjes en acties. Eén van deze acties is dat wij in samenwerking met Eurosport Borne, Hummel shirts en polo’s kunnen aanbieden voor een speciale prijs. Deze shirts en polo’s zijn bedrukt met ons jubileumlogo. Shirts zijn verkrijgbaar voor €15,- per stuk en polo’s voor €17,50 per stuk. Het is ook mogelijk om een naam op het shirt te laten drukken, hiervoor wordt €2,- extra in rekening gebracht.

Wilt u een shirt of polo bestellen? Dit kan door een mail te sturen naar borhave50jaar@outlook.com (onder vermelding van naam, telefoonnummer, modelshirt, maat, opdruk naam ja/nee, welke naam) Ook zullen wij op enkele wedstrijddagen met de passhirts en polo’s in de hal aanwezig zijn. Hier kunt u dan de verschillende modellen passen en eventueel ook uw bestelling plaatsen.

Bestellingen worden doorgestuurd naar Eurosport Borne. Zij zullen de shirts op een aantal momenten bedrukken en nemen contact op als het bestelde shirt klaarligt in de winkel. Dit shirt is dan af te halen bij de winkel van Eurosport in Borne, hier wordt ook de betaling voltooid bij afhalen.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met de jubileumcommissie via borhave50jaar@outlook.com

H.V. Borhave 50 jaar

H.V. Borhave 50 jaar

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %