0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Met Quintus kwam de nummer drie in de ranglijst in Borne, een vereniging die al jaren in de absolute top van Nederland speelt. Borhave wilde in een aardig gevulde sporthal ’tWooldrik een goed resultaat behalen. Ondanks het verlies is dit het geval want de thuisploeg hield zich, al was het met moeite, staande.

De start van de wedstrijd was voor de ploeg van Rick Philips. De dames kwamen aan de leiding en stonden het eerste kwart van de wedstrijd gelijk of op voorsprong tot 7-7. Na het eerste kwart kwamen de gasten op voorsprong, ze schoten met scherp. Ze liepen weg naar 8-12 Borhave spartelde wat tegen maar kon geen vuist meer maken. Bij rust was het 12-19 een terechte stand.

Daimy Nijland of Borhave (17)

Na rust bleef het beeld identiek, Quintus was gewoon beter en nauwkeuriger. Met een prima “luchtmacht” schoten ze regelmatig de Borhave defensie aan flarden. Na 10 minuten stond het 17-28 de 11 doelpunten voorsprong die ook aan het einde van de wedstrijd het verschil was. De eindstand was 28-39. Vermeldenswaardig is het doelpunt waarmee Elke Peters haar rentree na haar knieoperatie opsierde. Borhave zakt door dit resultaat terug naar de 6e plaats op de ranglijst.

 

Volgende week speelt Borhave opnieuw in Borne dan is nummer 7 SEW te gast. Zoals gebruikelijk start de wedstrijd om 13.00 uur in sporthal ’t Wooldrik

Foto’s zijn gemaakt door sportfotograaf Herman Zandhuis.

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %