0 0
Read Time:46 Second

2015-06-07-Borhave-B1-wint-Na afgelopen weekend een mooie 2e plek op het Voorwaarts Beachtoernooi gehaald te hebben wist onze B1 vandaag in Glanerbrug het Avanti Beachtoernooi 2015 te winnen!

Als nummer 2 uit hun poule (hier werd Voorwaarts B1 eerste) kwam B1 in de kruisfinale tegen de winnaar uit de andere poule: Combinatie B1. Dit keer werd deze geduchte tegenstander uit Losser in de halve finale verslagen met 2-0 (eerste set eindigde nog gelijk en daar kwam een golden goal aan te pas).

In de finale trof onze B1 andermaal de B1 van Voorwaarts Twello. Werd er in de poulefase nog van verloren, nu in de finale werd er met 2-0 in sets van gewonnen en wisten de meiden dit toernooi op hun naam te schrijven. Proficiat meiden!

Op de foto bovenste rij: Anouk Dontje, Femke Bekker, Lotte vd Nieuwboer en Nina Lansink Rotgerink. Onderste rij: Carlijn Maas, Danique Trooster, Jisse Hof en coach Marita Maas.

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %