0 0
Read Time:1 Minute, 39 Second

20151025 Borhave DSVD 1 (568 x 321)In het afgelopen weekend hebben de dames van Borhave op vrijdag en op zondag geoefend, vrijdag in Deurningen. Daar werden de afgelopen week vanwege het NK schaken in Borne noodgedwongen de trainingen afgewerkt. Borhave speelde er tegen de echte thuisploeg en de nummer 2 van de vorige competitie, DSVD.

Alle drie oefen wedstrijden gewonnen en vooral het team groeit.
Een door vakanties en blessures nog verre van compleet Borhave trad vrijdag aan tegen het eveneens niet complete DSVD, Het werd een bizarre wedstrijd waarin bij de ploegen vooral de verdediging goed wilden laten functioneren. Beide teams bleken hard aan de verdediging gewerkt te hebben waardoor het scoreverloop uiterst traag was (1-1 na 10 minuten). Borhave nam wel het initiatief. Na een ruststand van 7-9 in het voordeel van Borhave, was de eindstand 17-20. De verdediging staat, nu werken aan de afstemming in de aanval!

Minitoernooi Kwiek Raalte op zondag
Zondag speelde Borhave in Raalte, daar was een mini voorbereidingstoernooi waaraan natuurlijk mede Eredivisionist Klink Nijland Kwiek deelnam en ook Aalsmeer, een ploeg uit de eerste divisie.
De Bornse ploeg ging naar Raalte met de doelstelling zich ook aanvallend meer te profileren. De looplijnen in de aanval mesten beter worden uitgevoerd ende dekking moest blijven staan. Een tegenvaller was de blessure van Ilse Legtenberg voorafgaand aan het eerste duel. Moud Vlaskamp, Lisanne Legtenberg en Sophie Oosterbroek waren nog afwezig vanwege vakantie, Danique Trooster was niet inzetbaar, maar ook de tegenstanders waren nog niet op volledige sterkte.
De technische staf van Borhave zag het team naar wens functioneren, ook aanvallend ging het echt beter. Borhave wist de wedstrijd tegen concurrent Kwiek in 20-22 winst om te zetten. Niet belangrijk maar wel prettig. De wedstrijd tegen het sterk verjongde team van Aalsmeer was beduidend minder, vooral omdat de tegenstander deze wedstrijd onmiddellijk na de wedstrijd tegen Kwiek moest spelen. Het jonge team werd bij vlagen overlopen, maar de concentratie nam in de loop van de wedstrijd geleidelijk af. Eindstand 22-12.

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %