0 0
Read Time:1 Minute, 42 Second

Na wederom twee weken gedwongen rust trad Borhave zaterdagavond om 20.45 uur aan in Voorhout voor de wedstrijd tegen oude bekende en promovendus Foreholte.

Foto gemaakt door: TG Film

In deze wedstrijd traden twee ploegen aan met geheel verschillende uitgangsposities, Foreholte heeft het zwaar en is na 4 wedstrijden nog puntloos, Borhave kent daarentegen een prima seizoenstart en staat op de zesde plaats, aangesloten bij de top en duidelijk afgescheiden van de nummers zeven tot en met tien.

Borhave kende een sterke start van de wedstrijd. In die fase liep de ploeg van trainer Rik Philips vlot weg naar een 0-4 voorsprong, mede door prima reddingen van doelvrouw Eslie Wissink. Foreholte wilde deze wedstrijd echter niet gemakkelijk weggeven. De ploeg wist zich engszins op te richten en kwam terug tot 3-4. De tukkers misten gewoon te veel kansen. Borhave hervond zich en nam weer afstand 5-10. De slotfase van de eerste helft was Borhave weer wisselvallig, de ploeg vergat zichzelf te belonen voor het goede spel, Foreholte kwam weer dichterbij tot de ruststand 9-12.

Na de rust Kwam de thuisploeg op gelijke hoogte tot 14-14 door goed spel en ook door het rommelige spel van de Bornse dames. Foreholte kwam op 16-15 zelfs een moment op voorsprong. Borhave miste wederom aan de lopende band open kansen.  Langzaamaan kwamen de gasten weer aan het scoren en verzilverden het kwaliteitsverschil. Via 16-18 liep de ploeg weg naar 19-23, daarmee was de wedstrijd gespeeld.

In de slotfase kwam Foreholte nog tot 21-23, maar daar bleef het bij. In deze wedstrijd kwamen de scores van 9 speelsters,  allen scoorde twee of drie treffers waarmee de breedte van de selectie opnieuw is aangetoond. Nu volgt helaas een week gedwongen pauze.  De competitie komt daardoor nog steeds niet echt op gang.

De volgende thuiswedstrijd is op 10 december, dan is het nog puntloze VZV uit ’t Veld (NH) om 13.00 te gast in Borne.

 

[event_results 6505]

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %