0 0
Read Time:2 Minute, 8 Second
Foto: Herman Zandhuis

Borhave nog niet veilig maar heeft alles nog in eigen hand.
Borhave en V&L, de winnaar zou vrijwel zeker het verblijf in de eredivisie veilig stellen. Motiveren was dus vandaag niet nodig, iedereen kende de inzet. Beide ploegen hebben voor gestaan, uiteindelijk had V&L na afloop de voorsprong, daar is niets op af te dingen.

 
Snelle en spannende wedstrijd
Vanaf het eerste fluitsignaal was het een snelle en spannende wedstrijd, beide ploegen kwamen om beurten tot scoren en tot 6-6 na 9 minuten was er geen ploeg die echt verschil wist te maken . V&L wist een gaatje te creëren naar 6-8, dat Borhave bij 10-10 halverwege de eerste helft weer geneutraliseerd had. Borhave leek over te nemen in een fase waarin weinig gescoord werd na de ploeg kort voorsprong op 12-11 maar uiteindelijk was het alsnog Vlug & Lenig dat met een voorsprong 12-14 ging rusten.

Na Rust stond Borhave winnen een minuut weer gelijk  waarop V&L opnieuw pareerde met een voorsprong 15-18. Na 10 minuten was de balans weer terug in de wedstrijd (18-18) en weer nam V&L de voorsprong 18-20.  Beide ploegen waren vandaag onverzettelijk, het werd een wedstrijd met een zinderend slot. Borhave kwam weer terug 21-21 en nam zelf een voorsprong  24-22. Acht minuten voor tijd was de stand weer gelijk 25-25 en weer lag de wedstrijd volledig open. V&L was de ploeg die wederom voorsprong nam, een uiteindelijk beslissende voorsprong. Twee minuten voor tijd stond de einduitslag 27-28 al op het scorebord. Beide ploegen wisten in de laatste 2 minuten niet meer tot scoren te komen.

Ondanks de vele doelpunten was het vandaag een wedstrijd van de doelverdedigers, beide ploegen hadden veel aan hen te danken. V&L is met dit resultaat definitief veilig. Borhave staat op de (veilige) tweede plaats met Emmen & Omstreken op slechts 1 punt. Voor Kwiek Raalte lijkt het doek gevallen met 5 punten achterstand op de veilige tweede plaats en vier punten op de derde plaats die recht geeft op promotie degradatie wedstrijden. De eredivisie ligt komend weekend stil in verband met een oefenstage va het nationale team. Over twee weken speelt Borhave in Borne tegen E&O, daar moet klassenbehoud veilig gesteld worden.

Borhave speelt de komende zondag 26 maart om 13.00 uur de laatste thuiswedstrijd in de nacompetitie tegen E&O.

 

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %