0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

C1 Loes sprongschot 2Zondag 15 maart speelde het meisjes C1 team van Borhave de wedstrijd tegen Avanti Wilskracht uit Glanerbrug. Het huidige C1 team is bezig met een zeer sterke serie. Het team was vorig jaar (ongeslagen) zaalhandbalkampioen in de D leeftijdscategorie, won alle toernooien en werd Nederlands Kampioen Beachhandbal in de D groepen.

Na de zomer heeft het team zich weer gewoon toegelegd op het zaalhandbal, nu echter in een hogere leeftijdscategorie, de C.

Het team heeft wederom alle wedstrijden gewonnen en het kon zich vandaag laten feliciteren met het kampioenschap. Na een zeer sterke wedstrijd kwam vandaag de zege geen moment in gevaar.

DSC_0329Het doelsaldo na 16 wedstrijden is indrukwekkend, Meer dan 400 doelpunten gemaakt en een saldo van + 190 doelpunten.

Met nog 2 competitiewedstrijden te gaan is dit kampioenschap zeker gesteld, het team kan zich nu weer gaan richten op de beachcompetitie, ook daar willen de speelsters graag de titel, nu in een hogere categorie, prolongeren. Voor het Nederlands beachhandbal kampioenschap moet het team zich eerst kwalificeren. Daar hadden de jonge dames vandaag nog geen boodschap aan.

C1 kampioen 2014 2015Het team bestaat uit:

Selina Nieuwkamp, Lotte van den Nieuwboer, Juliette Wigger, Indy Gerrits, Maud Lansink Rotgerink, Danique Speckmann, Loes Veldhuis, Anouk Ensink en Lisette Nijhuis. De Trainer/leider is Fons Lansink Rotgerink en de andere leider is Lean Nijhuis.

Ingezonden door Marcel Varenhorst

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %