0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Zondag 7 januari stond de tweede wedstrijd tegen Combinatie C2 op het programma, Het enige verschil met de vorige wedstrijd was dat wij deze keer thuis speelden. In het vorige verslag gaf ik al aan dat de tegenstander flink groter en fysiek sterker was, daar was helaas niets aan veranderd. Het werd weer David tegen Goliath.

Combinatie had de vorige wedstrijd in ieder geval goed opgelet, ze wisten nu precies hoe ze ons moesten aanpakken. Hierbij maakten ze flink gebruik van hun lengte en fysieke overmacht. De weg naar het doel werd regelmatig geblokkeerd waarbij onze speelsters, bij contact met de tegenstander, vaak als pingpongballen terug stuiterden. Soms werden onze meiden gewoon aan de kant gezet, wat de tegenstander allemaal erg lollig vond.

Ondanks dat onze meiden gefrustreerd raakten bleven ze doorvechten en kwamen toch met regelmaat langs de verdedigers heen. Dit resulteerde in 12 mooie en dik verdiende doelpunten voor ons. Combinatie wist 20 keer het net te raken. Helaas hebben wij verloren met 12-20. De vorige keer werd het 22-12, hebben we toch vooruitgang geboekt.

Met dank aan John Nijenhuis voor het insturen!
Ook een wedstrijd verslag op de site? Mail ons op webmaster@borhave.nl!

 

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %