0 0
Read Time:1 Minute, 34 Second

Zondag, 17 december 2017, hebben wij onze laatste competitiewedstrijd van 2017 gespeeld. Dit alles gebeurde allemaal in de Iispa tegen Bornerbroek C1. Bornerbroek spelend met twee dispensatie speelsters, B jeugd, en laatste C jeugd zag er groot en sterk uit.

Ons team, welke wat minder groot is, moesten weer redelijk omhoog kijken. Als coach denk je dan wel eens “daar gaan we weer”. Maar wij weten ook dat, door bijna elk seizoen tegen grotere en sterkere tegenstanders te hebben gespeeld, dit voor onze meiden een grote motivator is. Zo ook deze wedstrijd.  Onze doelstelling was, dat wij gewonnen hebben als de tegenstander gefrustreerd is omdat het niet zo gemakkelijk gaat zoals ze gehoopt hadden. Nou dat is gelukt! Uiteraard op een sportieve manier.

Onze meiden verdedigden als leeuwen, ze gunden de tegenstander geen meter. Dit ging zelfs zo goed dat wij de eerste helft voor stonden. En daar begon ook de frustratie van de tegenstander. Het werd fysiek steeds zwaarder, het begon er op te lijken dat wij tegen Kameroen aan het handballen waren. Het was duwen, trekken en klemmen. Hier waren onze meiden niet tegen op gewassen.

De laatste tien minuten van de tweede helft hebben wij, de coaches, aangegeven dat ons team het maar rustiger aan moest doen. De tegenstander was al haar kracht nodig om ons te passeren en of tegen te houden. Dit kon alleen maar op blessures uitlopen en dat is het ons niet waard.

Uiteindelijk hebben wij met 16-13 verloren. Maar stiekem hebben wij gewonnen, onze doelstelling was na vijf minuten al behaald. Meiden wat hebben jullie sterk en goed gespeeld en gekeept. Het was geweldig!

Als team willen wij iedereen hele fijne feestdagen wensen en een goed, gezond en sportief 2018. Tot volgend jaar.

Met dank aan John Nijenhuis voor het insturen!

Ook een wedstrijd verslag op de site? Mail ons op webmaster@borhave.nl!

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %