0 0
Read Time:1 Minute, 51 Second

Nadat wij verleden week, tegen de nummer één van onze competitie, behoorlijk op onze donder hebben gehad stond afgelopen zondag de nummer twee op ons te wachten. T.V.O. is net als Stevo een fysiek sterk en bewegelijke tegenstander.

In de voorbespreking hebben wij twee doelstellingen aangegeven. Eén was sterk verdedigen, door goed mee te schuiven / aansluiten en uit en terug stappen. De tweede doelstelling was goed aangooien en vangen, dus balbehoud. Op deze manier hoopten wij goede tegenstand te bieden en de speelsters die wat blessure pijntjes hadden zoveel mogelijk te ontlasten. Een opdracht in de aanval was om meer te bewegen en om vooral niet bang te zijn om fouten te maken.

In het begin van de wedstrijd leek het er op dat het een herhaling zou worden van verleden week. We stonden al snel met een aantal doelpunten achter. Maar, ineens begon er iets te veranderen in ons team. Zo stond de verdediging ineens hartstikke goed en in de aanvallen werden onze meiden steeds bewegelijke, er werden wisseltjes opgezet en knappe ballen afgespeeld waar weer een doelpunt uit volgde. Onze meiden waren lekker (positief) “agressief” en dat pakte goed uit.

De wedstrijd veranderde voor ons van billen knijpen naar een mooie open wedstrijd waarin het volop genieten was. De ruime achterstand werd weggepoetst en we kwamen zelfs even voor te staan. Uiteindelijk wist T.V.O. met vier doelpunten verschil te winnen, dat is jammer voor ons maar niet erg. Want wat was het genieten om naar jullie te kijken, misschien was dit wel een van jullie beste wedstrijden dit seizoen.

Tijdens de wedstrijd was er nog iets waarvan genoten kon worden. Wij werden namelijk gefloten door een koppel. Ik noem in mijn verslagen nooit namen maar wil daar één keer een uitzondering op maken. Beide heren hebben een puike wedstrijd gefloten, ook dat was gewoon genieten. Nick en Silas goed gedaan, ga zo door!

Ook is het genieten dat de dames B2 en Heren B1 kampioen zijn geworden. Dames en heren namens de C2 gefeliciteerd met het behalen van jullie kampioenschap. Super gedaan!

 

Met dank aan John Nijenhuis voor het insturen!
Ook een wedstrijd verslag op de site? Mail ons op webmaster@borhave.nl!

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %