0 0
Read Time:58 Second

Zondag, 11 december 2017, is er gehandbald tegen RSC. Op voorhand was al bekend dat dit geen gemakkelijke wedstrijd zou worden, RSC staat in de ranglijst stevig op de tweede plek.

Voor de wedstrijd is er besproken dat wij vooral veel spelplezier willen zien en dat wij het de tegenstander zo lastig mogelijk gaan maken. Met andere woorden, we geven het niet cadeau.

Het was een mooie wedstrijd om te zien waarin wij RSC steeds op 2 à 3 punten volgden. Onze meiden stonden goed te verdedigen, ze hielpen elkaar en begonnen zelfs te communiceren. Ook in de aanval liep het lekker, er was veel beweging. Zelfs de hoeken en opbouwers begonnen met loopacties.

Uiteindelijk was, naar verwachting, RSC met vijf doelpunten verschil de sterkste. Ik denk dat wij van de coach van RSC na afloop het mooiste compliment hebben gekregen die je kunt krijgen. “Wat hebben jullie goed gespeeld, wij hadden het erg lastig met jullie”.

Dit is toch net zo mooi als een overwinning? Dit voelt zelfs als een overwinning!

 

Met dank aan John Nijenhuis voor het insturen!

Ook een wedstrijd verslag op de site? Mail ons op webmaster@borhave.nl!

 

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %