0 0
Read Time:58 Second

In Weerselo werd het duel tegen R.S.C. gespeeld. De vorige keer hebben wij hier met 15-20 van verloren. Onze doelstelling was dan ook om het verschil van vijf doelpunten deze wedstrijd kleiner te houden.

Wat volgde was een wat onduidelijke wedstrijd waarin onze dames zich goed hebben verweerd. De verdediging stond redelijk goed en in de aanval was er veel beweging met wisseltjes die steeds beter gaan lopen. Zo waren er mooie passes, goede schoten, goede samenwerking in de verdediging, goed keeperswerk en heel veel inzet.

Het behalen van de doelstelling was even een dingetje. Wij coaches houden het maar op een communicatiefoutje. De eindstand was 25-15. Het verschil, vergeleken met de vorige wedstrijd, was vijf meer in plaats van minder dan vijf.

Je zou het, gezien de eindstand, niet zeggen maar de meiden hebben hun huid duur verkocht. Jullie hebben een prima wedstrijd gespeeld waar wij allemaal erg tevreden mee zijn.

Tot slot feliciteren wij de A1 met het behalen van hun kampioenschap. Super gedaan dames.

 

Met dank aan John Nijenhuis voor het insturen!
Ook een wedstrijd verslag op de site? Mail ons op webmaster@borhave.nl!

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %