0 0
Read Time:1 Minute, 28 Second

Na een weekje pauze kon onze laatste wedstrijd van dit zaalseizoen worden gespeeld. Bornerbroek C1 was onze tegenstander.

Onze meiden hebben een heerlijke pot gespeeld. Het grootste deel van de wedstrijd ging gelijk op, met in de tweede helft een iets mindere periode. De ballen gingen er niet meer zo gemakkelijk in, helaas tellen paal en lat niet mee, en de verdediging had het tien minuten even moeilijk. De achterstand was wat ruimer opgelopen maar door de strijdlust van onze meiden is deze teruggebracht tot 2 doelpunten, 16-18. Dit was tevens de eindstand en dat is best goed gezien Bornerbroek fysiek sterker was dan ons.

Dit was dan onze laatste wedstrijd dit zaalseizoen. We zijn als zevende geëindigd, helemaal niet verkeerd als eerste jaar C. Wij, de coaches, kijken met trots terug naar het afgelopen seizoen. Wat hebben we genoten van de meiden. Het ging niet altijd even gemakkelijk, er waren zware moeilijke wedstrijden en een zeldzame enkele keer wou het gewoon even niet lukken. Maar de meiden gingen er altijd voor, ze hebben nooit hun “koppie” laten hangen. Hierdoor zijn ze individueel beter en sterker geworden maar ook als team hebben ze grote stappen gemaakt! Ik durf hier te zeggen dat jullie meer hebben geleerd dan de tegenstanders die altijd met grote verschillen winnen.

Graag wil ik mijn wedstrijdverslagjes afsluiten met het volgende:

Team C2; Babet, Lieke, Isa, Tess B, Tess L, Laura, Janiek en Demi. En de hulp die wij af en toe nodig hebben gehad van Robin, Mae en Jeike.

Namens Natasja en mij hartelijk bedankt voor het geweldig mooie seizoen. Een diepe buiging van ons naar jullie.

Met dank aan John Nijenhuis voor het insturen!
Ook een wedstrijd verslag op de site? Mail ons op webmaster@borhave.nl!

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %