0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Allereerst voor iedereen de beste wensen voor 2018. Voor ons C2 team startte 2018 met een wedstrijd tegen Stormvogel in Haaksbergen. In de vakantie hebben de meiden nog een leuk toernooi gespeeld in Dalfsen. Gezien de tegenstanders hebben onze meiden dit toernooi prima gespeeld. Dit schepte toch wat verwachtingen tegen Stormvogels C2.

De reis naar Haaksbergen was erg gezellig, iedereen was mooi op tijd aanwezig. Bij aankomst werd ons, door onze shirtsponsor  ‘Luc Lokotte klus en onderhoudsdienst’, een kop koffie aangeboden. Hartelijk dank daarvoor. Na wat bij te hebben gepraat was het tijd voor de wedstrijd.

Na het doorspreken van de te nemen tactiek werd er door de meiden flink warmgelopen. De wedstrijd kon beginnen. Over deze wedstrijd kan ik eigenlijk heel kort zijn, soms is het gewoon niet anders. Stormvogels heeft een punt gewonnen en wij hebben er één verloren. De 28 gemaakte doelpunten zijn eerlijk verdeeld.

Na de wedstrijd wachten tot de meiden klaar waren, dit ging in mijn beleving in het zelfde tempo als de wedstrijd, en toen naar huis. Hopelijk gaat het de volgende wedstrijd allemaal wat beter.

 

Met dank aan John Nijenhuis voor het insturen!
Ook een wedstrijd verslag op de site? Mail ons op webmaster@borhave.nl!

 

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %