0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

Omdat enkele speelsters van ons dames 1 als grote voorbeeld hebben, zijn wij dit seizoen, hoe professioneel, gestart met een heuse blessurebank. Gelukkig worden wij elke wedstrijd super geholpen door de dames van C3.

Na op zondag 1 oktober een fantastische seizoenstart te hebben gemaakt, een 21-16 overwinning op Stormvogels, moesten wij gister aantreden in de Fakkel te Losser. Onze tegenstander Combinatie C2 is een tweedejaars C team. Het leeftijdsverschil, ongeveer één à anderhalf jaar, was tijdens de begroeting goed te zien.

Maar onze dames zijn niet snel uit het veld geslagen, ze zien altijd een uitdaging ook al is de tegenstander groter en fysiek sterker. De eerste helft ging dan ook gelijk op, waarin Combinatie een kleine voorsprong behield. Tijdens de wedstrijd hebben wij onze verdediging wat aangepast waardoor Combinatie wat moeilijker tot schieten kwam. In de aanval waren wij vaak sneller en behendiger dan de tegenstander dit resulteerde in een flink aantal mooie doelpunten. Combinatie moest hierin wel stevig optreden waar wij, ondanks een paar twee minuten voor de tegenstander, op een gegeven moment niet meer tegen op konden.

Wij vinden dat ons team, deze tweede wedstrijd in de C, geweldig heeft gespeeld, dit beloofd veel goeds en speelplezier voor de rest van het seizoen. Ook moeten wij onze complimenten maken naar de “scheidsrechter in opleiding” en haar coach. Het is mooi om te zien hoe de “scheidsrechters in opleiding” tijdens de wedstrijd begeleid en gecoacht worden.

Oh ja, bijna vergeten de uitslag te vermelden. Zoals wij altijd zeggen, wij hebben bijna gewonnen met 22-12.

Met dank aan John Nijenhuis voor het insturen!

Ook een wedstrijd verslag op de site? Mail ons op webmaster@borhave.nl!

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %