0 0
Read Time:1 Minute, 45 Second

Zondag 21 januari hebben wij in Hengevelde de tweede wedstrijd tegen WHC C2 gepeeld. De eerste wedstrijd, in Borne, hadden wij gewonnen en op de ranglijst staat WHC een plekje onder ons. Dit zijn ingrediënten waarbij wij als coaches een beetje zenuwachtig worden. Tegen hoger geplaatste tegenstanders spelen onze meiden altijd super en gaan ze tot het uiterste. Tegen teams die lager als ons staan geplaatst, of waar wij eerder van gewonnen hebben, is het soms een ander verhaal.

Voor de wedstrijd met de meiden vooral besproken dat wij er niet te gemakkelijk over moeten denken en tot het einde geconcentreerd moeten spelen. Dit ging aan het begin van de eerste helft ook heel goed, we stonden zelfs met vijf doelpunten verschil voor. Na een kwartier handballen kreeg WHC door hoe onze verdediging te passeren was. Voor wij het wisten stond het gelijk en kwam WHC zelfs voor te staan.

Voor de wedstrijd hadden wij al besproken dat we naar een vijf-één verdediging zouden gaan als de zes-nul verdediging niet zou werken. Na dit te hebben gedaan kregen wij weer wat grip op de aanvallen van WHC. Maar ook WHC had haar verdediging aangepast, waar onze meiden wat moeite mee hadden. Dit kwam vooral doordat er te weinig beweging en daardoor dreiging in onze aanvallen zat. Starten de meiden wel, zonder bal, in was het direct gevaarlijk en leverde het een aantal mooie doelpunten op.

Vanaf de rust bleef het stuivertje wisselen waardoor het steeds spannender werd. Hierbij werd het op een gegeven moment zelfs één van de coaches (van Borhave) teveel, ik noem geen namen maar het was niet de vrouwelijke coach, die bepaalde dingen niet helemaal eerlijk vond gaan. Nadat deze zijn ongenoegen had geuit, om direct daarna zijn excuses aan te bieden (“held”) leek het bij Borhave allemaal iets beter te gaan lopen.

Doordat de meiden zich weer in de wedstrijd hebben teruggevochten konden wij uiteindelijk met winst, 15-18, tevreden naar Borne terug.

 

Met dank aan John Nijenhuis voor het insturen!
Ook een wedstrijd verslag op de site? Mail ons op webmaster@borhave.nl!

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %