0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Zondag ging de reis richting Delden waar wij het, in een ijskoude sporthal, tegen D.H.V. moesten opnemen. De meiden hadden er zin in. Zoveel zelfs dat de meiden de extra lat al uit het doel hadden gehaald terwijl de shootouts van de wedstrijd ervoor nog bezig waren. Na de lat terug te hebben geplaatst en een “giegel sorry” konden de shoot outs worden afgerond.

De wedstrijd ging de eerste helft gelijk op. Er werd door beide teams goed gestreden. Het was mooi om naar te kijken. Met de rust was de stand gelijk en beloofde het een leuke tweede helft te worden. Helaas liep dat even anders. Wat de eerste helft zo goed ging wou nu niet meer lukken. De aanvallen liepen vast en de verdediging had het een dik kwartier erg moeilijk. Zo kwam het dat wij binnen een kwartier tegen een flinke achterstand aankeken.

Gelukkig lieten de meiden hun koppie niet hangen en herpakten zij zich de laatste tien minuten en liepen wij weer iets in. Helaas was het kwaad al geschied en hebben wij met 21-12 verloren. Al met al hebben de meiden een leuke eerste helft gespeeld en is het jammer dat het de tweede helft even niet wou lukken. Het waren twee verschillende helften.

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %