0 0
Read Time:1 Minute, 45 Second

Na alweer een handbal pauze werden wij afgelopen zondag al vroeg in Geesteren verwacht. Hier moesten wij spelen tegen de C1 van Stevo.

Nadat iedereen zich had gemeld bij de sporthal in Borne konden we mooi op tijd vertrekken. Gelukkig waren de weergoden ons goedgezind, geen sneeuw en of ijzel. De ideale omstandigheden om het buitengebied tussen Albergen en Geesteren eens goed te verkennen. Tijdens de rit, waar iedereen mij trouw volgde, ontdekten wij mooie verkeersborden waar we, tijdens het passeren, maar een oogje hebben dichtgeknepen. Gelukkig kwamen we, zonder verder onkosten te hebben gemaakt, ruim op tijd in Geesteren aan.

Stevo is een tegenstander waar wij het de vorige wedstrijd lastig tegen hadden. Ze zijn zowel in de aanval als de verdediging erg bewegelijk en fysiek. Voor de wedstrijd hebben we een en ander besproken hoe we dit zouden gaan aanpakken. Vanaf het beginsignaal was het al duidelijk wat de doelstelling van Stevo was, hoe dan ook zoveel mogelijk doelpunten maken bij voorkeur boven de 30.

Ons team, welke normaal alleen maar strijdbaarder wordt bij een sterke tegenstander, was deze dag helaas een gemakkelijke prooi. Dit was al na twee minuten duidelijk. Zo goed als ze de laatste wedstrijd speelden zo moeizaam ging het nu. In de rust met de meiden besproken dat het wel duidelijk was dat hier weinig eer te behalen viel. Een mooie gelegenheid om dingen te leren. Ondanks de “vakantiebenen” van de meiden kwamen er toch nog een paar mooie aanvallen. Ook waren er een paar goede momenten in de verdediging.

Het enige wat ons nog rest is om Stevo te feliciteren met hun behaalde doelstelling en Hummel te bedanken voor het maken van sterke shirtjes. Tegen onze meiden kunnen we alleen maar zeggen dat ze ondanks dit verlies vertrouwen in zich zelf moeten hebben! Wij, de coaches en ons trouwe publiek, weten dat jullie veel beter kunnen maar dat het er vandaag gewoon niet in zat.

Jullie hebben deze zure wedstrijd met rechte rug uitgezeten, ook dat is een compliment waard. Dus vraag je maar eens af wie er deze wedstrijd meer heeft geleerd.

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %