0 0
Read Time:1 Minute, 25 Second

Zoals in het vorige verslag al weergegeven wordt er op dit moment bij de dames C2 veel geleerd. Afgelopen zaterdag hebben de dames getoond dat ze niet alleen veel leren maar ook ontzettend kunnen knokken.

Wij moesten in Hengevelde aantreden tegen het hoger geplaatste TVO uit Beckum. Bij binnenkomst was al direct duidelijk dat niet alleen de stand op de ranglijst hoger was. Om de tegenstander recht in de ogen te kunnen kijken moesten onze meiden flink omhoog kijken.

De eerste vijf minuten moesten de meiden flink wennen aan het lengte en het fysieke verschil. Ook dat enkele dames niet helemaal lekker in hun vel zaten, wat grieperig, kwam het totaal niet te goede. Tot het moment dat de meiden dachten “ja, hallo… we gaan dit zomaar weggeven”. Vanaf dat moment keken wij als coaches en meegereisde ouders naar een van de mooiste wedstrijden. Van doel in het veld tot op de bank is er gevochten als leeuwen. Wauw, wat was dat mooi om naar te kijken. De meiden werden steeds beter en sterker en kwamen zelfs met drie doelpunten voor te staan.

In de tweede helft ging het eerst even wat minder waardoor wij weer achter kwamen. Maar weer herpakten de meiden zich. Ze werden zelfs zo fanatiek dat er geen tijd was voor blessures, verzwikte enkel, en ademhalingsproblemen. Enkel even koelen en bij de ander een pufje erin en daar gingen ze weer.

Uiteindelijk hebben wij dan bijna gewonnen maar het voelde als een flinke overwinning. Dit door samen te knokken en steeds meer te durven tijdens het spel.

 

Met dank aan John Nijenhuis voor het insturen!

Ook een wedstrijd verslag op de site? Mail ons op webmaster@borhave.nl!

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %