0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

Na een pauze van drie weken konden wij eindelijk weer handballen. Dit moest zondag 18 februari gebeuren tegen DHV C1 in Borne. DHV C1 is in januari bij ons in de poule gekomen en dus nog onbekend. Maar voor het zo ver was hadden wij vrijdagavond, na de training, nog een uitje met de dames.

Het was een gezellige happening, bij Krazy Kangeroo in Enschede, waar de dames alle energie, en bijna de tanden, in kwijt konden. Na een uur lang gesprongen te hebben was er gelukkig sprake van slechts een “licht gewonde”. De verloren calorieën konden weer worden aangevuld met een heerlijk bakje patat, een snack en wat te drinken. Het was een super gezellige avond.

Nu de wedstrijd. Wij hadden de beschikking over een gastspeelster. Hierover kunnen we alleen maar zeggen dat ze een prima wedstrijd heeft gespeeld. Hartelijk bedankt! Het hele team deed het prima, er werd veel bewogen en er was goed samenspel. Er was, na vrijdag, nog genoeg energie over. Wij liepen steeds met een doelpunt of 4 uit waarop DHV weer tot 1 doelpunt terug kwam. Dit ge-jojo in doelpunten kwam hoofdzakelijk uit een aantal goede leermomenten in de wedstrijd zoals; goed aanspelen, continu gefocust blijven en bang zijn dat er iets fout gaat.

Al met al hebben wij als team een hele goede wedstrijd gespeeld, eentje waar je best trots op mag zijn. De uiteindelijke uitslag was 25-19 in ons voordeel. Dames wij, de coaches, hebben dit weekend, vol energie, erg van jullie genoten. Bedankt!

Met dank aan John Nijenhuis voor het insturen!
Ook een wedstrijd verslag op de site? Mail ons op webmaster@borhave.nl!

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %