0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Na een goed begin van het seizoen zitten de speelsters en coaches van C2 in een fase waarin veel geleerd wordt.

De afgelopen twee wedstrijden hadden wij zowel als team als individueel veel leermomenten. Zo hebben wij geleerd dat het niet vanzelfsprekend is dat je wint, ongeacht de stand van de tegenstander op de ranglijst en hoe ga je met een wedstrijd om als het allemaal even niet lukt. Maar ook dat als je beweegt, zowel met als zonder bal, dat je dan veel gevaarlijker wordt. En dat als je als aanvaller balverlies lijdt dan direct een verdediger bent, waar je ook in het veld staat.

Gelukkig pakt dit team de leermomenten er altijd goed uit, dit kun je zien hoe de speelsters de afgelopen seizoenen gegroeid zijn. Hierdoor is het team ook gegroeid tot een mooi team waarin samenspel voorop staat.

Viel het de afgelopen twee wedstrijden dan allemaal zo tegen? Nee natuurlijk niet. Liep het tijdens wedstrijd wel, zag je direct dat de meiden leuk en goed kunnen handballen. Wij, de coaches, weten zeker dat het team, door te leren, alleen maar sterker wordt.

Met dank aan John Nijenhuis voor het insturen!

Ook een wedstrijd verslag op de site? Mail ons op webmaster@borhave.nl!

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %