0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Zondag 3 april speelden de meisjes van Borhave D1 tegen Stevo D1. Bij winst of gelijkspel zou Borhave D1 ongeslagen kampioen zijn. Aangezien Stevo op een derde plek staat en de uitwedstrijd met slechts 2 doelpunten verschil gewonnen was, kon dit nog wel een spannende partij worden. Iedereen had veel familie en vrienden meegenomen. Een mooie volle tribune.

Voor de wedstrijd werd een taart gebakken in de Borhave kleuren en er werden spandoeken opgehangen. Iedereen had super veel zin in de wedstrijd. De meiden begonnen zeer geconcentreerd te spelen. Er werd sterk als team verdedigd en de bal werd op hoog tempo rondgespeeld. Dit resulteerde aan het begin van de wedstrijd in een voorsprong van 6-1. Deze voorsprong werd niet meer uit handen gegeven. De ruststand was. 11-3.
Door goed samenspel bouwde Borhave de voorsprong in de tweede helft uit tot 19-3. Aan het einde van de wedstrijd was de concentratie iets minder waardoor de kansen niet benut werden en de verdediging minder sterk was. De meiden van Stevo gaven de strijd nog niet op en bleven weerstand geven waardoor de eindstand uiteindelijk 19-7 werd,
De meiden van Borhave  (Manouck Zander, Myrthe Bomhof, Sanne Lokotte, Tess Bomhof, Jette Jorink, Aida Arslani, Anne Schuurman en Kim Schuurman) en natuurlijk de coaches Marcel Jorink en Rogier Bomhof hebben het dit jaar super goed gedaan en zijn de terechte KAMPIOEN !

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %