0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

Dit weekend stond er bij Avanti Wilskracht in Glanerbrug het jaarlijkse Beachtoernooi op het programma. Dit jaar werd deze editie uitgebreid met een toernooi voor de E-jeugd, waardoor er een splitsing in het programma kwam tussen enerzijds de E- en de D-jeugd (zaterdagochtend), de C- en B-jeugd (zaterdagmiddag) en de A-jeugd en senioren (zondag). De weersverwachtingen waren na een regenachtige mei-vakantie-week ook voor dit weekend niet best. Uiteindelijk moest de organisatie vanwege de slechte vooruitzichten op voorhand het zaterdagmiddag- en zondagprogramma eruit gooien en kon allen de E- en D-jeugd deze dag het toernooi afwerken.

Borhave was goed vertegenwoordigd met 3 D-teams. D3 speelde in een eigen jonge D-poule en kwamen uiteindelijk met 3 teams op de eerste plek uit (allen evenveel punten). In de shoot-outs werd D3 uiteindelijk tweede. Borhave D2 wist door het behalen van een knappe tweede plek in hun poule de kruisfinales te bereiken. Hier verloren ze Borhave D1, welke in hun poule de eerste plek gehaald hadden.

Avanti Beachtoernooi 2014
D1 op het Avanti Beachtoernooi 2014
Borhave D1 smult van de Avanti taart
De gewonnen Avanti taart ging er na afloop uiteraard goed in!

In de finale kwam D1 tegen Avanti Wilskracht D1 uit. De eerste set werd met 12-10 gewonnen door Borhave. De tweede set leek Avanti de winst te pakken, maar in het laatste tijdsignaal kregen we bij een stand van 14-16 in het voordeel van Avanti nog een penalty toegewezen. Deze werd goed ingeschoten en stond de setstand op 16-16 waardoor een golden goal de setwinst moest gaan uitmaken. Ondanks dat we de scheidsrechterbal niet wisten te pakken, scoorde D1 uiteindelijk de winnende set-goal en won hierdoor de finale met 2-0.

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %