0 0
Read Time:48 Second
Borhave D3 kampioen seizoen 2013-2014
Borhave D3 kampioen seizoen 2013-2014

Het meisjes D3 handbalteam van Borhave wist zondagmorgen in een gezellig gevulde sporthal ’t Wooldrik in Borne als eerste team van Borhave dit seizoen het kampioenschap binnen te halen.

Het team bestaande uit: Marcia Onland, Lynn Beijen, Tessa Olde Hendrikman, Lisanne Busscher, Daniek Veenhoven, Aida Arslani, Myrthe Bomhof, Jette Jorink, Anne Schuurman, Kim Schuurman en Sanne Lokotte toonde zich ook in deze wedstrijd de terechte kampioen in hun klasse. De wedstrijd tegen Stevo D3 werd met 13-2 gewonnen. Dit alles onder de bezielende leiding van Erwin Veenhoven, Antoinette Jorink en Rogier Bomhof.

De jongedames hebben het kampioenschap uitbundig gevierd, daarbij liepen de leiders o.a. een nat pak op. Na afloop van de wedstrijd kregen de kampioenen een gezonde snack aangeboden in het kader van de speerpunt activiteit van het buurtsport project Borne.

Klik hier om enkele foto’s van deze wedstrijd te bekijken!

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %