0 0
Read Time:1 Minute, 48 Second

Zondag 21 januari stond de uitwedstrijd tegen de jongens van Olympia D4 op het programma.

De eerste tien minuten stond de 0-0 nog steeds op het scorebord, het was voor beide teams moeilijk om door de verdediging te komen. In de hele eerste helft werd er in totaal drie keer gescoord en was 1-2 de tussenstand. De tweede helft werd er wat vaker gescoord, er kwam iets meer tempo in de wedstrijd, en de dames begonnen wat uit te lopen. Na tien minuten viel Mare ongelukkig op de grond en kon niet verder spelen, en ging op weg naar de huisartsenpost. In deze fase kregen de boys van Olympia weer wat meer kracht en kwamen weer wat terug in de wedstrijd.Maar met de wilskracht van de meiden zit het helemaal goed want met elkaar wisten ze deze wedstrijd over de streep te trekken en was de eindstand 5-7.

Dus konden de punten mee naar Borne!

 

Zondag 28 januari een thuiswedstrijd en deze week tegen Kedingen D1.

Deze wedstrijd stond onder leiding van Eline Legtenberg (wat veel meiden heel leuk vonden dat zij floot). De eerste wedstrijd hadden we verloren van deze meiden dus werd het tijd voor revanche. Onze meiden begonnen goed aan de wedstrijd en binnen een korte tijd stond de 2-0 op het scorebord, Kedingen kwam ook weer terug en maakte de stand weer op 2-2. Het spel golfde behoorlijk op en neer en ook deze morgen waren er weer leuke combinaties te zien aan de cirkel. De ruststand was 9-8 De tweede helft ging ook weer gelijk op, zo waren er twee doelpunten voorsprong en zo was het weer gelijk. Met nog een minuut op de klok was de stand 11-12 en met nog drie seconden tegaan ging een ver afstand schot er bijna nog in.

Helaas vandaag geen punten maar jullie hebben weer een mooie pot handbal laten zien.

Met dank aan Sandra Steenwelle voor het insturen!
Ook een wedstrijd verslag op de site? Mail ons op webmaster@borhave.nl!

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %