0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Toen Borhave na 15 minuten spelen met 9 -1 voor stond tegen VZV dachten de 250 bezoekers, dat het deze middag in Borne niet meer mis kon gaan. Hoe anders liep het. VZV herpakte zichzelf, geholpen door het kansen missende Borhave en zetten een ruststand van 14 – 12 op de borden.

 

In de 2de helft stond het na 7 minuten zelfs 15 – 16 in het voordeel van de gasten die tot nu toe in de competitie nog geen punt hadden gehaald. Borhave bleef bij en met nog 5 minuten te gaan was de voorsprong 2 punten; 22 – 20. Door daarna 3 keer op rij te missen in kansrijke positie, kwam VZV terug en wisten de bezoekers uit Noord Holland in de laatste 30 seconden de winnende treffer te maken: 22-23! Voor spelers, staf en publiek een teleurstellende uitslag. Komend weekend speelt Borhave tegen de Landskamioen VOC in Amsterdam en op zaterdagavond 23 december 19.30 uur thuis in Borne,  de afsluiter van 2017 de Overijsselse derby tegen Morrenhof/Jansen uit Dalfsen.

Eslie Wissink stond uitstekend te keepen en wist zelfs een penalty te stoppen!
Foto: Herman Zandhuis

 

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %