0 0
Read Time:2 Minute, 15 Second

Het eerste team is er  weer helemaal klaar voor om zaterdagavond de eerste uitwedstrijd van het seizoen te spelen tegen SEW2.

Borhave Dames 1 seizoen 2013-2014
Borhave Dames 1 seizoen 2013-2014

Het team is op verschillende plekken gewijzigd door verschillende omstandigheden.

Zo heeft Borhave afscheid genomen van Priscilla ter Elst en Daisy Messcheart. Beide speelsters gaan een nieuw avontuur aan. Priscilla speelt dit seizoen bij de kampioen van de Eerste Divisie van vorig jaar. DOS heeft een compleet nieuw team bij elkaar gezet waardoor het de doelstelling heeft om hoog in de Eredivisie te eindigen. Daisy is vertrokken naar Bentelo hier gaat ze samen spelen met haar zus wat mede een keuze is geweest om de overstap te maken. Daisy zullen we dan ook dit seizoen weer terug zien in Borne maar dan in het blauw/ wit van Bentelo. Ook hebben we na 4 seizoenen helaas afscheid genomen van onze trainer Herman Keppels die de dames van DSVD Deurningen onder zijn hoede neemt. We wensen iedereen heel veel succes met het nieuwe avontuur.

Moud Vlaskamp en Petra Stapelberg zullen ook beperkt dit jaar in actie komen. Moud zit voor haar studie in de USA tot januari 2014 waardoor ze een groot gedeelte van de competitie zal ontbreken. Petra is zwanger en zal daardoor ook beperkt in actie komen voor het eerste team.

Gelukkig heeft het team ook nieuwe aanwinsten mogen verwelkomen zo zijn er 3 nieuwe speelsers bijgekomen. Te beginnen met Jacobien ter Brugge vorig jaar speelde ze met A1 van ZV Zenderen nog in de landelijke jeugd divisie waar ze kampioen werden. Jacobien trainde vorig seizoen al mee op de vrijdag waardoor ze dit seizoen de overstap heeft gemaakt naar Borhave. Ook nieuw zijn Daphne Olde Kalter, zij speelde vorig seizoen bij Olympia Hengelo en Bernice Hesselink vorig jaar kampioen geworden met combinatie ’64 uit Losser in de eerste klasse.  We wensen alle drie de dames heel veel succes met hun eerste seizoen.

Daarnaast is Louis Degen onze nieuwe trainer voor dit seizoen, hij zal de trainingen voor het eerste en tweede dames team op zich nemen. Louis was vorig seizoen trainer van Hacol ’90 uit Oldenzaal.

Niet geheel onbekend voor ons zijn Elke Peeters en Inge Buitelaar vorig seizoen speelde deze dames nog in het tweede team. Ze zullen voorlopig aansluiten bij het eerste team waardoor de selectie dames 1 voor het nieuwe seizoen compleet is.

1. Cynthia Snippert
2. Petra Stapelberg
3. Inge Buitelaar
4. Daphne Olde Kalter
5. Tara Grashof
6. Jacobien ter Brugge
7. Moud Vlaskamp
8. Bernice Hesselink
9. Chantal Berlauwt
10. Ilse Legtenberg
11. Elke Peeters
12. Lisanne Legtenberg
13. Eline Legtenberg

Trainer:   Louis Degen

Begeleidster:   Linda Sonder

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %