0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

De dames van Borhave speelden zondagmiddag in Cothen tegen Fortissimo, degradant uit de eredivisie maar ook hekkensluiter in deze competitie. Borhave hoopte met goed spel de twee verliespartijen te doen vergeten maar dat pakte anders uit.

Vanaf het eerste fluitsignaal liepen de Bornse dames achter de feiten aan en konden geen stempel drukken op de wedstrijd. Fortissimo nam het initiatief en stond na 5 minuten op een 3-0 voorsprong. Daarna pas kwam de Borhave handbalsters tot scoren. Ze kwamen nog 1 keer terug tot op 1 doelpunt op 5-4 maar verder werkte het niet.

De rust werd bereikt bij een 16-12 stand, en daar was weinig op af te dingen. Borhave was zondag niet in staat om het initiatief te pakken in de wedstrijd.

In de tweede heft was het beeld ongeveer gelijk, gaandeweg liepen de dames van Fortissimo verder uit naar een 5 punten voorsprong. Borhave was onmatig het tij te keren. De eindstand was 28-23, Verdiend voor Fortissimo. Borhave speelde te matig om aanspraak te kunnen maken op de overwinning.

Borhave speelt zondag 1 december weer in om 14.00 uur in Borne dan is Bevo uit Panningen de tegenstander.


Ingezonden door Marcel Varenhorst

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %