0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Ondanks verlies uit bij VZV 25-18 vijfde plaats en nog een jaar eredivisie. Borhave moest  zaterdagavond om 20.45 uur aantreden tegen VZV in het Noord-Hollandse ’t Veld. Thuis was er een onverdiende nederlaag, Borhave wilde die rechtzetten en daarmee ook definitief de plaats bij de beste zes in de reguliere competitie veiligstellen. Het werd een moeilijke avond voor de gasten uit Borne.

Na een periode van aftasten nam de thuisploeg na zeven minuten het initiatief en liep stapsgewijs weg naar een voorsprong van vier doelpunten. Borhave kwam in de eindfase weer terug tot 10-9 in een duel waar de verdedigingen het overwicht hadden.

?: Herman Zandhuis

Na rust  was het wederom VZV dat Borhave op de proef stelde en wegliep naar vier doelpunten verschil, Borhave was nu echter niet in staat te pareren. De thuisploeg liep verder weg en Borhave speelde een verloren wedstrijd. Er was vandaag niets af te dingen op de overwinning van VZV. De eindstand was 25-18.

Door het verlies van nummer 7 SEW neemt Borhave met nog drie wedstrijden in de reguliere competitie voldoende afstand van de degradatie poule en is dus definitief verzekerd van de kampioens nacompetitie en daarmee verzekerd van het continueren van de eredivisie. Aangezien ook Venlo verloor handhaaft de ploeg uit het Twentse Borne zich op plaats vijf in de eredivisie.

Komende zondag 25 februari , speelt Borhave om 13.00 thuis tegen VOC uit Amsterdam in sporthal ‘t Wooldrik

 

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %