0 0
Read Time:54 Second

Borhave speelde afgelopen weekend een beachhandbal toernooi in Rolde (Drenthe)
Afgelopen zaterdag en zondag was het grootste beachhandbal toernooi van Nederland! Handbalvereniging Unitas Rolde organiseerde voor de 4de keer het beachhandbal toernooi en  Borhave was met 8 teams aanwezig!

Zaterdag
Zaterdag speelde de D jeugd tot de C jeugd voor ranking punten voor het Nederlands Kampioenschap. De Borhave D2 haalde de 7de plaats. De D1 wist twee plaatsen hoger te eindigen en werden 5de.  De jongens D behaalde de 6de plaats. De C2 meiden hebben een welverdiende 3de plaatst behaald en de C1 eindigde als tweede! De C1 jongens hebben de finale verloren en eindigde daarom op de tweede plek.

 


Zondag
Zondag speelde  de B jeugd van Borhave, metsucces. De B1 dames mochten met de 3de prijs terug naar Borne! De B2 van Borhave mocht helaas geen prijs in ontvangst nemen en gingen naar huis met de 11de plaats.
De Borhave B1 jongens mochten helemaal feest gaan vieren! Die wisten namelijk met shoot-outs, dankzij de goed keepende Robin Hazewinkel, gastheer Unitas te verslaan en werden daardoor eerste!

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %