0 0
Read Time:1 Minute, 31 Second

Zondag 22 februari 2015, Borhave op bezoek bij Quintus 2 uit Kwintsheul. De nummers 2 en 3 meten hun krachten in een rechtstreeks duel.  Quintus en Borhave begonnen het duel in de wetenschap dat ze bij verlies definitief af zouden haken voor een mogelijke titel. Twee ploegen die het handballend willen en kunnen oplossen.

Vanaf het beginsignaal nam Quintus het initiatief en zette de Bornse dames op achterstand, die achterstand liep op naar 4 doelpunten bij een 7-3 tussenstand na 14 minuten. In het verdere verloop bleef het verschil lange tijd rondom dit verschil en liep eenmalig op naar 5 doelpunten (12-7).

Een time-ut aangevraagd door Louis Degen was het startpunt van een inhaalrace. Gestaag kwam het Bornse team naderbij en 6 minuten voor het rustsignaal was de stand weer in evenwicht bij een 13-13 tussenstand. Quintus wist nog weer weg te lopen naar 15-13, maar Borhave kwam 20 seconden voor rust weer gelijk 15-15. Dit was tevens de ruststand, er was nog helemaal niets beslist.

Na de pauze was de balans volledig aanwezig, beide teams hielden elkaar in een wurggreep en geen ploeg wist meer dan 2 doelpunten afstand te nemen. In een uiterst spannende wedstrijd was er geen sterkste ploeg, de eindstand 28-28 was dus een juiste weergave van de krachtsverhoudingen in het veld.

Omdat koploper Kwiek thuis van Bevo wist te winnen, is de afstand naar koploper Kwiek gegroeid naar 3 punten. Dat is fors maar gezien het vervolg programma in de competitie kan de vlag in Raalte nog niet uit.

Volgend weekend, zondag 1 maart februari, speelt Borhave thuis in Borne om 14.00 uur. Dan staat de derby tegen DSVD op het programma. De dames van Borhave rekenen dan wederom op de steun van het thuispubliek.

– dit artikel is ingestuurd door Marcel Varenhorst –

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %