0 0
Read Time:1 Minute, 28 Second

Zondag 11 januari, de voor Borhave verre uitwedstrijd in Wateringen (onder Den Haag) tegen Veneco-VELO stond op het programma. De wedstrijd stond al om 13.00 uur op het programma waardoor de Bornse handbaldames al vroeg op pad moesten.

Na het start signaal namen de Bornse dames het initiatief en wisten het eerste doelpunt te scoren. Beide teams scoorden vervolgens waardoor de wedstrijd tot 3-3 in balans bleef. Bij deze stand nam Borhave het initiatief in de wedstrijd, het team van scheidend trainer Louis Degen wist vlot afstand te nemen naar een 4-10 tussenstand na 20 minuten, wederom was de ijzersterke verdediging onder aanvoering van doelvrouw Cynthia Snippert bepalend voor deze kanteling.

Vanaf deze tussenstand was de wedstrijd feitelijk gespeeld.

In het verdere verloop van de eerste helft kwamen beide ploegen weer regelmatig tot scoren, waardoor er bij rust 10-16 op het scorebord stond.

Na rust was het beeld ongewijzigd Borhave had een comfortabele voorsprong en kon lekker doorwisselen waardoor wederom alle speelsters ruimschoots speelminuten kregen.

De maximale voorsprong stond na 22 minuten in de tweede heft op het scorebord 18-27, hierna kabbelde de wedstrijd rustig naar zijn einde. Bij het laatste fluitsignaal stond een 22-28 stand op het scorebord.

Aan het einde van dit seizoen nemen Borhave en trainer/coach Louis Degen afscheid van elkaar. Louis heeft in zijn trainersperiode de Bornse handbalsters wezenlijk anders leren spelen, de zeer offensieve dekking blijkt een effectieve tactiek voor dit team. Ook heeft Louis zeer veel aandacht geschonken aan de jeugdopleiding, zowel de training als de coaching. Vereniging en trainer constateren dit beiden met groot genoegen.

De volgende thuiswedstrijd vindt plaats op zondag 18 januari om 14.00 uur. Op die dag staat de wedstrijd tegen United Breda op het programma.

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %