0 0
Read Time:1 Minute, 36 Second

2014-03-09-Heren-1-kampioen-kl


Het heren senioren team van Borhave heeft zondag in navolging van het meisjes D3 team ook beslag weten te leggen op het kampioenschap. Het team bestaat uit een mix van een dertiger, veertigers en vijftigers, allen spelers die het spel met veel plezier doen. Het team bestaat ook uit veel actieve leden, leiders, trainers en bestuursleden.

Het bornse herenteam moest zondag aantreden tegen de nummer twee, Combinatie uit Losser. Dit team is met zijn laatste wedstrijden bezig want het heft zich na dit seizoen bij het 50-jarig bestaan van de vereniging op. Combinatie had zijn zinnen gezet op een afscheid met kampioenschap. Borhave wilde zich daar op voorhand niet bij neerleggen.

De heren uit Borne hadden in de loop van de competitie een voorsprong van 2 punten opgebouwd. Combinatie moest dus winnen om gelijk te komen en zich op zijn minst moreel kampioen te kunnen noemen. Een mooi scenario voor een spannende wedstrijd, en dat werd het!

Borhave nam het initiatie en liep in de eerste helft weg naar een 6-1 voorsprong in een wedstrijd die door de keepers gedomineerd werd. Combinatie zag de kans op het kampioenschap vervagen en zette alle zeilen bij. De achterstand werd omgebogen naar een 7-8 voorsprong bij rust.

Na de rust bleef het stuivertje wisselen, geen team kwam op een beslissende voorsprong.

In de laatste 10 minuten wisten de bornse heren een 2 doelpunten voorsprong te nemen op 16-14.

Combinatie wist nog bij te komen tot 16-15 maar daarmee was de koek voor hen op.

Voor Combinatie was het verlies erg zuur want de doelstelling “stoppen met een kampioenschap” was niet meer haalbaar. Een déjà vu want Borhave had Combinatie al eens eerder afgehouden van een gepland en zeer gewenst kampioenschap door de beslissende wedstrijd te winnen.

De heren van Borhave hebben nog geen behoefte aan stoppen, omdat ze het spel met te veel plezier beoefenen.

2014-03-09-Heren-1-kampioen

 

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %