Borhave Jeugdkamp
0 0
Read Time:1 Minute, 51 Second
Borhave kamp
Borhave kamp 2017

Met 75 jeugdleden van 6 tm 17 jaar een geslaagd weekend

Het traditionele jeugdkamp had dit jaar het MFA in Albergen als uitvalsbasis. Daar waren oude legertenten dit jaar het onderkomen. De regen probeerde spelbreker te zijn maar dat was een kansloze missie, 75 zonnetjes waren daarvoor veel te sterk.

Dames 1
Ook dit jaar was de activiteitenleiding in handen van de damesselectie. Zo leren de toekomstige toppers van Borhave de huidige topspelers van nabij kennen.

Na het inrichten van de slaapplaatsen kon er aangevallen worden op de High Tea, vele heerlijke smikkelwaar, zelf meegebracht en vaak ook in huisvlijt zelf met de ouders gemaakt stonden uitgestald. Na een massieve aanval was er een forse bres in de voedselberg geslagen.

Na deze smakelijke start was er een spelletjes circuit in de gemeenschappelijke zaal opgebouwd, in gehusselde groepen werden de spellen fanatiek gespeeld. Als afsluiter van de avond was er een smokkelspel in de omgeving van Albergen, smokkelwaar moest verborgen voor de politie door het gebied gesmokkeld worden. De Politie patrouilleerde zowel te voet als per auto, dus menig sloot moest de deelnemers aan het ook van het gezag onttrekken. Omtrekkende bewegingen voerde de smokkelaars door weilanden, die door de regen soms drassig waren, en in een enkel geval zelf net bemest. Daar zullen de kinderen in kleuren maar zeker ook in minder welriekende geuren over kunnen vertellen.. Vermoeid en nat gingen de deelnemers vervolgens slapen. De regen zorgde voor een wiegeliedje op het dak van de tenten.

Zaterdag
Zaterdag was en een handbalclinic (beach handbal en normaal) en een kickbike toertocht. Gepland waarin de groep gesplitst werd in leeftijd.

’s Avonds een BBQ en daarna levend stratego. De avondafsluiter was rondom de het kampvuur. Liedjes en disco dansjes werden tot laat in de avond door allen beoefend. Slapen was een noodzakelijk kwaad dus zo laat mogelijk uitgevoerd.

Zeskamp
Op zondag was er nog een zeskamp en daarna het middagmaal daarmee was het weekend al weer voorbij. Moe en voldaan werden de deelnemers weer aan de zorg van de ouders toevertrouwd.

Klik voor de foto’s op het vernieuwde fotoalbum hieronder!

Het traditionele jeugdkamp had in 2017 het MFA in Albergen als uitvalsbasis. Daar waren oude legertenten dit jaar het onderkomen. De regen probeerde spelbreker te zijn maar dat was een kansloze missie, 75 zonnetjes waren daarvoor veel te sterk.
Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %