0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

Woensdag 9 oktober is tijdens de Algemene Leden Vergadering van Borhave een nieuwe beleidsplan gepresenteerd en aangenomen.

In het nieuwe beleidsplan 2013-2017 zet Borhave de visie neer waarin de vereniging zich wil ontwikkelen in de komende jaren. De keuze is het verder ontwikkelen van de eigen kracht door investeren in de eigen jeugdopleiding, versterken van de sociale samenhang en het ontwikkelen van een doeltreffende vrijwilligersorganisatie die ook in staat is alle spelers waaronder de eigen talenten op een passend niveau te laten sporten.

Borhave kiest nadrukkelijk voor het hoogst haalbare niveau waarin spelers uit de eigen opleiding tot hun recht kunnen komen. Borhave kiest voor het zo veel als mogelijk spelen van thuiswedstrijden op dezelfde dag, in ons thuiscomplex, sporthal ’t Wooldrik, zodat de onderlinge samenhang verder ontwikkeld.

Om onze jeugdopleiding verder te versterken zal er zo veel als mogelijk geïnvesteerd worden in het versterken en opleiden van onze trainers en leiders. We willen ons kwalitatief versterken door het aanbieden van extra trainingen. De beschikbaarheid alsmede de betaalbaarheid van de accommodaties is daarin een beperkende factor. Daar waar spelers de kwaliteit hebben zal de vereniging ze stimuleren om zich verder te ontwikkelen via de handbalschooltrainingen in onze regio en daarbuiten. Borhave kiest ook voor het stimuleren van nieuwe handbalvormen

Voor de ontwikkeling van het beleidsplan heeft een groep van 15 leden gerekruteerd uit alle geledingen van de vereniging en ondersteund door een extern adviseur, beschikbaar gesteld via sportservice Overijssel en gemeente Borne, gedurende een half jaar mbv een SWOT-analyse gewerkt aan de totstandkoming van het beleidsplan.

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %