0 0
Read Time:2 Minute, 1 Second

Laatste twee oefenwedstrijden tegen VFT Oldenburg 2 en Wijhe gewonnen.

De afgelopen week hebben de dames van Borhave naast de trainingen ook de laatste twee testwedstrijden voor aanvang van de competitie gespeeld.

Woensdag 24 augustus VFL Oldenburg 2 – Borhave
Een nog steeds verre van Compleet Borhave speelde in Oldenburg tegen het tweede team van bundesliga club VFL Oldenburg. De Bornse neo-eredivisionist Borhave kon weer leunen op een sterke defensie tegen deze zeker niet zwakke tegenstander die in de 3e bundesliga speelt. Borhave was de betere ploeg en had in Tara Grashof een zeer sterke aanvallende uitblinker. Eindstand 20-25, een verdiende overwinning.

Wijhe Borhave zaterdag 27 augustus
Als afronding van de reeks testwedstrijden trad Borhave zaterdag in Wijhe aan tegen tweede divisionist Gastvrij Wijhe. In deze wedstrijd was er sprake van een (te) groot krachtsverschil tussen de ploegen om er een echte wedstrijd van te maken. Borhave speelde snel en degelijk maar miste erg veel kansen. Iedere aanwezige speler kon zijn minuten maken en wedstrijdritme opdoen. Ook zonder de afwezigen was de uitslag ruim,13-33. Nu nog een week trainen en dan….

Zondag 4 september 13.00 uur sporthal ’t Wooldrik Borhave- Quintus
Zondag aanstaande zullen de dames van Borhave hun debuut maken in de eredivisie.
Tegenstander is Quintus uit Kwintsheul, een bekende vereniging want in het afgelopen seizoen speelden de dames daar hun kampioenswedstrijd tegen het tweede team van Quintus.
Iedereen bij Borhave kijkt reikhalzend uit naar deze geheel nieuwe ervaring. Alle spelers zijn gebleven, met Eva Seiger en Renske Brookhuis kwamen twee nieuwe spelers naar Borhave. De geblesseerde Daphne Olde Kalter is na een jaar blessureleed weer inzetbaar. Verder aanvulling vanuit het tweede team: Birte Koebrugge en de landelijke A-jeugd. Daardoor is de selectie verder verbreed.
Keeper Danique Trooster is toegelaten tot de vermaarde handbalacademie en zal door de week trainen en studeren op Papendal en voegt zich op vrijdag bij de selectie.
20160904 Affiche Quintus met foto 1920 x 1080[363853]
Rik Philips is de nieuwe trainer en Pascal Vinke de keeperstrainer. De medische begeleiding is sterk verbeterd via OCON en fysiotherapie gezondheidscentrum ’t Dijkhuis. De trainingsfrequentie is aanzienlijk verhoogd.
Borhave spelers en bestuur hopen op een sfeervolle, gastvrije ambiance in onze hopelijk volle thuishal ‘t Wooldrik. We willen er een feest van maken!

Rondom de wedstrijd is een ieder ook welkom in het geheel vernieuwde sportcafé “de 3e Helft”, een initiatief waar Borhave actief deel van uitmaakt o.a. in de bemensing van de bar.

Warning: Undefined array key 0 in /customers/f/b/7/borhave.nl/httpd.www/wp-content/plugins/booster-extension/inc/frontend/author-box-shortcode.php on line 20
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %